بعداز عبور غرورمندانه از علوم پایه وارد مقطع فیزیوپات یا مقدمات بالینی می شویم. چرا عبور غرورمندانه؟ چون خیلی ها نمی تون از علوم پایه رد بشن و در آخر همون توی علوم پایه می مونند و پزشکی شون کان لم یکن خواهد شد.
خوب حالا میرسیم به معرفی مقطع فیزیوپاتولوژی یا همون مقدمات بالینی.
بعداز عبور غرورمندانه از علوم پایه وارد مقطع فیزیوپات یا مقدمات بالینی می شویم.
چرا عبور غرورمندانه؟ چون خیلی ها نمی تون از علوم پایه رد بشن و در آخر همون توی علوم پایه می مونند و پزشکی شون کان لم یکن خواهد شد.
2 یا 3 ترم به عبارتی 1 یا 1/5 سال هستش.
تمام مطالبی رو که برای طبابتتون نیاز دارید به صورت تئوری می خونید و یاد می گیرید.
نه، یکسری از مطالب رو به صورت جزئی می خونید و کاملترش رو در استاژری یاد می گیرید، درسایی تحت عنوان مقدمات مثل مقدمات بیماری اعصاب و...
آره واقعا، حجم درساش از علوم پایه خیلی بیشتره، و نباید انتظار داشته باشی، که بتونی توی 1 یا 1/5 سال همه مطالب رو کامل یاد بگیری.
در فیزیوپات به صورت کورسی هستش، یعنی یک درس رو به صورت فشرده تدریس می کنند، بعد از اتمام اون درس، امتحانش رو ازت می گیرن،بعدش درس بعدی شروع می شه و همینطوری ادامه پیدا می کنه تا درس های اون ترم رو تموم کنی.
درس هایی مثل: پاتولوژی، فارماکولوژی، بیماری های غدد و متابولیسم، بیماری های گوارش و کبد، مقدمات بیماریهای مغز و اعصاب، اطفال، عفونی و...
نمره پاسی 12 هستش، هیچ درسی رو نباید زیر 12 بگیری.
بله، معدلت هم نباید زیر12 بشه.
امتحان هاشون درون دانشگاهیه، هر استادی خودش از درس مربوطه اش امتحان می گیره،البته ناگفته نماند که برای هر درس الزاما یک استاد نداریم و بعضا برای یک درس چندین استاد وجود دارد.
خوشبختانه خیر.
نه دیگه، به همین راحتی ها هم نیست، یکسری شروط داره که الان برات توضیح می دهم.
ببین دوست من درسته که در این مرحله ما آزمون کشوری نداریم، اما دیگه استاژر شدن هم اینقدر راحت نیست که ، اگه حتی یکی از 4 شرط بالا رو که بهت گفتم نداشته باشی، نمی تونی وارد مرحله ی استاژری بشی و باید مجدد اون درس هاییکه برات مشکل ساز شدن رو برداری تا بتونی 4 شرط بالا رو رعایت کرده باشی و بعدش با خیال راحت وارد مرحله استاژری یا کارآموزی بشی.
برنامهی مطالعاتی GOLD پرهانترنی – شهریور 1403
برنامهی مطالعاتی 100 پاسِ تقلب- خرداد 1403